Gullelva


Go to content

Sørøya

HISTORIE
Sørøya er Norges 4de største øy, med ca 1000 innbyggere. Her er flyplass og ferge fra Øksfjord, som lar deg velge reisemåte. Sørøya har fått mange utnavn, alt laget fra gode opplevelser. Den ”grønne øya” – ”hareøya” – ”rypeeldorado” og ikke minst "Lille Lofoten” med et fantastisk havfiske.
KULTUR
Her er noen av valgmulighetene: Spor av steinalderbosetning – Kvithellhula (evakueringshjem i 99 dager vinteren 1944/45) – Dønnesfjord kapell (kirken som ikke ville brenne). Ta kontakt med Hasvik kommune for nærmere info.
HAVFISKE ”Lille lofoten”
Fisket foregår hele året, med et mangfold av fiskearter. Skreien har høysesong i mars og april, havet koker av stor feit fisk og været i seg selv kan være en eksotisk opplevelse for hvem som helst.

JAKT
Det er rike jaktmuligheter i et variert turterreng. Her er Rype – Hare – Gås og en rekke andre fuglearter som kan jaktes på.

EN FJELLTUR MED INNLANDSFISKE

Her er ca 1200 fiskevann å velge mellom, slik at enhver entusiast kan velge hvor turen går.

BÅTUTLEIE

Her er mulighet til å leie båter for de som ønsker en fin havfisketur.


OVERNATTING
Et helt hus står til disposisjon med kjøkken, stue, bad med dusj og toalett, 4 soverom med sengeplasser til 6 til 8 stykker. Det er det meste av utstyr som trengs til frokost,middag og kveldskosen. Mat og drikke bringer du selv med deg eller handler på den lokale butikken som ligger 300 m unna. Her kan en deilig peisvarme nytes etter endt tur, samt vaskemaskin som kan gjøre bekledningen klar til neste økt.Samarbeidspartnere:BESTILLING OG PRISTILBUD
Ta kontakt med Råsa AS på tlf. 907 75707 eller mail: gullelva@online.no


Back to content | Back to main menu